BodyFitSusan

Visie

BodyFit Susan staat voor een gezond lichaam door middel van training, voeding en sportmassage. Fysieke fitheid in combinatie met gezonde voeding is de basis voor een gezonde leefstijl.  Ik ben in staat om uiteenlopende doelgroepen te begeleiden en/of te coachen richting een gezonde en actieve leefstijl en het behoud hiervan op lange termijn.

Wil jij de beste versie van jezelf worden? Maar heb je een steuntje in de rug nodig? Iemand die jou stap voor stap begeleidt naar jouw persoonlijke doelstellingen? Dan gaan wij samen de uitdaging aan!
Mijn missie is om mensen te begeleiden en/of te coachen naar een gezonde en actieve leefstijl en het behoud hiervan op lange termijn, op zowel fysiek als mentaal vlak. Met de juiste instelling, motivatie en begeleiding is niets onmogelijk!

Wordt de beste versie van jezelf!!

 Over mij

Ik ben Susan Schoenmakers, 29 jaar oud en kom uit Geffen. Ik ben Sport- en Bewegingsagoog en gewichtsconsulente.
Mijn praktijk waar u terecht kunt voor personal en groep trainingen, voedingsbegeleiding en massages is gevestigd in Dieden, ofwel Ravenstein, maar kunt dus ook in Geffen terecht.
Ik heb de HBO- Bachelor opleiding Sport en Bewegingseducatie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen gestudeerd. Daarna heb ik de cursus gewichtsconsulente en sportmassage & sportverzorging afgerond. Naast mijn werkzaamheden voor BodyFit Susan werk ik bij een Sport BSO in Lith, waar ik kinderen na schooltijd in de vorm van clinics verschillende sport en bewegingsspelletjes aanbied, met als doel dat het kind gestimuleerd wordt zichzelf zowel motorisch, cognitief als sociaal emotioneel te ontwikkelen.

In mijn vrije tijd ben ik ook erg veel met sport en (spel-)activiteiten bezig. Ik sport vooral graag in teamverband maar ook individueel. Ik voetbal in een leuk team, loop daarnaast hard en ga ik graag fitnessen. Ook vind ik het leuk om innovatieve ontwikkelingen die betrekking hebben op sport en bewegen bij te houden in de media.