Individuele training

Kennismakingsgesprek
Tijdens het kennismakingsgesprek leren we elkaar beter kennen. Ik vind het belangrijk dat er wederzijds vertrouwen is en dat u zich op uw gemak voelt. Er zal namelijk samengewerkt moeten worden. Tijdens dit gesprek vertel ik u wat ik als (leefstijl)coach voor u kan betekenen en wat de begeleiding precies inhoudt. Op basis van dit gesprek kunt u beslissen of de methode u aanspreekt en kan er eventueel direct een afspraak gemaakt worden voor een intakegesprek.
Deze eerste kennismaking is geheel vrijblijvend. Hier zijn dus geen kosten aan verbonden.

Intakegesprek
Tijdens het intake gesprek gaan we dieper in op uw persoonsgegevens, medische achtergrond, worden er fit-testen en lichaamsmetingen gedaan en de eerste realistische doelen gesteld.
Na deze eerste inzichten maken we samen een globale planning. De intake zal ± 75 minuten duren.
Aan de hand van het intakegesprek en de uitkomsten van de verschillende metingen, kan er een effectief persoonlijk trainingsprogramma worden opgesteld. Deze worden tussentijds ook geëvalueerd. De lichaamsmetingen zullen gedurende het traject ook herhaald worden. Alle metingen zullen worden geregistreerd in uw persoonlijke werkboek.

Trainingen van 60 minuten
Trainingen met individuele trainingsschema’s afgestemd op het persoonlijk doel. Er is een intensieve begeleiding doordat er 1 op 1 getraind wordt.

Lichaamsanalyse
Deze momenten hebben als doel dat u gemotiveerd blijft. Er worden verschillende lichaamsmetingen afgenomen zoals onder andere gewicht, BMI, vetpercentage en vetvrije spiermassa. Deze consulten kunt u ook los afnemen, u bepaalt zelf wanneer en met welke frequentie u gebruik wilt maken van deze consulten.
Afhankelijk van welk pakket u kiest, wordt de lichaamsanalyse een aantal keren herhaald.

Conditietesten en herhaling
Afhankelijk van welk pakket u kiest,  zullen er sport specifieke conditietesten een aantal keer worden afgenomen, zodat vorderingen goed zichtbaar worden.

Voedingsanalyse en advies
Er worden voedingsadviezen op maat meegegeven na een analyse op uw voedingspatroon. Hiervoor dient u een voedingsdagboek voor een week bij te houden. Dit advies is optioneel.

Trainingsschema op maat
Aan de hand van de uitkomsten van de intake,  wordt er een effectief persoonlijk trainingsschema op maat ontwikkeld. Deze worden tussentijds ook geëvalueerd. Daarnaast kan er gekozen worden om lichaamsmetingen gedurende het traject te herhalen als stok achter de deur.

Duo training

De werkwijze van een duo-training werkt in principe hetzelfde als een individuele training.

Bodycamp:

Intensief trainen in een groep onder leiding van een professional.
Bodycamp bestaat uit spierversterkende oefeningen, verbetering van het uithoudingsvermogen en coördinatie. De trainingen zijn grensverleggend en uitdagend.  Er kan op eigen niveau worden getraind.
De eerste les is altijd gratis! Graag even aanmelden via de mail of telefoon.

Waar: D’n Dort
Harenseweg 3  Berghem
Wanneer: donderdagavond
Hoelaat: 19.30 – 20.30 uur

Small-  group training/ Teambuilding

Bent u op zoek naar teambuildingactiviteiten of sport u liever in een kleinere groep? Dan kunt u zelf een groep samenstellen. Met uw eigen samengestelde groep kunt u een les of lesperiode afnemen. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Sportprofessional FITNED
BodyFit Susan is geregistreerd in het register van FITNED. FITNED.NL is het officiële register voor fitnessprofessionals. FITNED.NL is een registratiesysteem voor het registreren van alle instructeurs, trainers en docenten in de fitnessbranche. Het is gebaseerd op onafhankelijke nationale registers die samenkomen in een centrale database. Dit register wordt beheerd door Brancheorganisatie Fit!vak. Registratie betekent dat een fitnessprofessional voldoet aan een aantal voorgeschreven normen.

FitNed_logo